torstai 21. joulukuuta 2017

480. haaste

Jouluviikolla haastesanana on sana, jonka kautta haluan välittää kiitoksen teille kaikille runojen ystäville. Kiitos, kun olet mukana. Kiitos, kun jaksat käydä katsomassa haastesanan, vaikka tänä vuonna on ollut hiukan vaikeuksia päivittämisessä ja tekniikkakin on pettänyt välillä.

Ihanaa joulunaikaa meille kaikille haastesanan siivin:

Joulurauha!18 kommenttia:

 1. Ei vieläkään uutta haastetta :'( Jo 4 viikkoa mennyt edellisestä! Nyt ollaan jo 20.1.2018...

  VastaaPoista
 2. HALOO! Onko Runotorstai jäänyt talviunille suoraan joulusta?

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluaisin kirjoittaa, kunhan joku heittäisi sanan. Toivottavasti ylläpitäjät eivät ole sairaina. Eivätkä luopuneet toivosta. T: Johanna Runometsästä

  VastaaPoista
 4. Toivotonta! Torstai tuli, mutta mitään ei näy. Taidan sitten minäkin sanoa hyvästit. Olisi edes reilua ilmoittaa, jos Runotorstai on lopetettu!) S-postiinkaan ei kukaan vastaa :( .

  VastaaPoista
 5. Ks. blogi: Kirja vieköön, siellä on runosunnuntai sivusto jossa voi julkaista omia runoja.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 6. Hei kaikille,
  Runotorstaissa on ilmeisesti tällä hetkellä henkilövajautta ja teknisiä ongelmia. Katsotaan miten homma jatkuu ja koska...

  Terv. Tiina / Valokuvatorstain mode

  VastaaPoista
 7. No hauskaa, että tuli vihdoin edes jokin vastaus!

  VastaaPoista
 8. Heissan siis kaikille! Ylläpidossa on vajetta, toisilla on kiireitä ja toisilla (kuten mulla) taas vastoinkäymisiä. Olemme pahoillamme että tammikuun osalta olemme olleet talvihorroksessa mutta yritämme päivittää parhaamme mukaan. Oma läppäri siis hajosi viime kuussa. Uutta verta siis etsitään!

  T: Mirette
  Runotorstain moderointitoimistosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olisi aikaa ja kiinnostusta moderointiin, jos vain neuvotte, miten se käytännössä tapahtuu. T: Riikka Johanna Runometsästä

   Poista
 9. Olen ollut Runotorstain lukija pitkään ja mukavaa olisi jatkossakin lukea hyviä runoja.

  VastaaPoista
 10. Anli itse. Vastasinkin sinulle, mutta unohdin lähettää vastauksen! Poistin sen kun en voinut muokata päivämäärää. Mutta kiitos vinkistä. Tykkään vain kovast tästä Runotorstai-blogista. Aluksi koin melkein mahdottomuutena keksiä mitään yhdestä sanasta, mutta nyt oikein odotan torstaita. On ollut aikamoinen pettymys, ettei uutta teemaa ole annettu. Onko todellakin niin kiire, ettei yhtä sanaa / teemaa ehditä tänne laittaa? Vai onko nyt taas kyse siitä, että tässä blogialustassa on kovasti jotain ongelmia???

  VastaaPoista
 11. Voisiko joku nyt vastata tähän vaikka ihan lyhyesti?

  VastaaPoista
 12. AilaKaarina. Olen samaa mieltä haastekirjoittamisesta. Kumma kyllä sanainen arkku aukeaa jossain vaiheessa ja yhdestä sanasta syntyy runoa tai tarinaa. Olen kokenut tämän meidän kansalaisopiston kirjoittajakursseilla. Olin jo harkinnut liittymistä tähän Runotorstaihin mutta täytyy nyt katsella kuin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen pettymys :(. Ei ole torstai toivoa täynnä eikä näytä olevan perjantaikaan. Huokaus.

   Poista
 13. Haloo! Yksi moderaattoriehdokkuuskin näkyy olleen. Onkohan siihen vastattu?

  VastaaPoista